3 mai 2009

Predeal si cursurile TIA

Ne-am gandit noi ca ar fi bine daca membrii organizatiei ar fi pregatiti si invatati in domeniul scrierii de proiecte, am scrie si automat am castiga mai multe proiecte .....Asa ca (deocamdata) 4 dintre noi s-au inscris la cursurile organizate de anpcdefp (agentia noationala pentru programe comunitare in domeniul educatiei si formarii profesionale), pentru a invata sa scrie si sa aplice pe programul Tineret in Actiune.

De ce predeal? Pentru ca acolo imbini cel mai bine utilul cu placutul, formalul cu nonformalul. Este minunat sa te inscrii la un curs unde poti invata atat de multe lucruri, sa cunosti atat de multi oameni si sa ramai uimit de deschiderea pe care o afiseaza minunatii responsabili de actiuni de la agentie.

Daca ai cumva parerea ca oamenii au inceput sa fie dezinteresati de obiceiuri frumoase si de valori, daca inca mai crezi ca tinerii nostri sunt doar preocupati de pierderea timpului.....ar trebui sa treci printr-o experienta ca cea a cursurilor agentiei sa-ti dai seama ca ai imprumutat acea viziune preconceputa a celor din jurul nostru.......se pot scimba multe printr-un cuvant magic IMPLICARE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu